KMO-groeisubsidie


Heb je plannen om internationaal door te breken met je onderneming? Of wil je misschien een nieuw innovatief product op de markt brengen? Misschien ben je als maak- of bouwbedrijf wel helemaal weg van circulair ondernemen? Dan is de kmo-groeisubsidie een extra troef om je financiële draagkracht te verhogen. 

Hoeveel steun kan je krijgen? 

Dankzij de kmo-groeisubsidie kan je onderneming tot 50.000 euro ontvangen voor voor het inwinnen van extern advies en/of het aanwerven van een strategische medewerker. Die medewerker brengt nieuwe kennis en expertise met zich mee die noodzakelijk is om een groeitraject binnen de onderneming te realiseren.

Wat komt er in aanmerking ?

De kmo-groeisubsidie heeft als doel om de groei en competitiviteit van Vlaamse kmo’s te vergroten. Hiervoor komen verschillende plannen in aanmerking. Het belangrijkste is dat ze bijdragen aan een belangrijke transformatie binnen het bedrijf. Daarnaast moeten ze ook beantwoorden aan de voorwaarden van één van de lopende thema’s:

·        digitaliseren;

·        internationaliseren;

·        innoveren;

·        duurzaam en circulair ondernemen.

Wanneer vraag ik deze subsidie aan? 

Dit doe je tijdens de eerste fase van jouw project. We kunnen niet genoeg benadrukken dat het momentum van de aanvraag zeer belangrijk is. Deze subsidie kan niet met terugwerkende kracht worden aangevraagd.

vraag je KMO-groeisubsidie aan bij A-Chief

MAAK GEBRUIK VAN ONZE GRATIS SUBSIDIESCAN

Vraag je kmo-groeisubsidie aan bij A-Chief

KMO-GROEISUBSIDIE

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Ontdek welke subsidie het beste past bij jouw project

Heb je geen idee voor welke subsidies jouw bedrijfsplannen in aanmerking komen?
​​​​​​​
A-Chief voert voor jouw bedrijf een gratis subsidiescan uit. We gaan in dialoog om de opportuniteiten na te gaan, nu en in de toekomst. Zo vinden we een perfecte match tussen jouw projecten en de meest aansluitende subsidie.

Gratis Subsidiescan

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Geen tijd om je te verdiepen in subsidies? Laat ons je helpen en laat geen geld liggen!

Contacteer Ons