Team

Team

A-chief helpt je groeien. Op sociaal vlak, op vlak van duurzaamheid of innovatie, of bij het opzetten van een internationaal groeitraject. Wat de groei ook moge zijn, de teammembers van A-chief staan voor je klaar om jou de nodige ondersteuning te bieden, elk binnen een eigen specialisatie en expertise. Onze teamleden werken daarbij ook nauw samen met elkaar en bundelen hun sterktes, met als eindresultaat een sterk, professioneel dossier met grote kans op slagen.

Ontmoet de A-chief Team Members

Geert Spapen

BESTUURDER

geert@a-chief.be

mailto:geert@a-chief.be

Geert is industrieel ingenieur en was finalist jonge ondernemer in 2009.

Zijn sterk luistermogen en zijn systematische aanpak stellen hem in staat om aandacht te hebben voor de behoeften van de ondernemer. Hij stelt zijn scherp oog voor detail ten dienste van de klant met betrekking tot innovatie en transformatie.

Streven naar een juiste rendabiliteit met een visie op economische vooruitgang én met oog voor de juiste normen en waarden staan centraal.

Kimberley Suykens

MANAGEMENT ASSISTANT

kimberley@a-chief.be

mailto:kimberley@a-chief.be

Haar eerste ervaringen deed ze op als stewardess op de Thalys hogesnelheidstrein. Daarna breidde ze haar kennis jarenlang uit als office assistant. Dat maakt haar de ideale management assistant om onze klanten, partners en collega’s administratief te ondersteunen. Haar enthousiasme en glimlach krijg je er gratis bij.

Samen met Karine zorgt ze daarnaast voor de verdere uitbouw van de marketing.

Joeri van der Have

SUBSIDIE ADVISEUR - SPECIALISATIE INNOVATIE, ONDERZOEK EN ONTWIKKELING

joeri@a-chief.be

mailto:joeri@a-chief.be

Sinds meer dan 15 jaar is Joeri gepassioneerd bezig met innovatieprojecten. Hij is gestart in de PV panelen industrie en via de bouwsector is hij uiteindelijk bij A-Chief beland. Dit geeft hem een brede achtergrondkennis in onder andere bouw, energie en milieu.

Van haalbaarheidsstudies tot EFRO of Horizon, via ontwikkelingsprojecten of ICONs: bij alle innovatieve ideeën kan hij ondernemers helpen het idee tot een project uit te werken en een ijzersterk subsidiedossier op te stellen en in te dienen.

Thomas Van Dingenen

SUBSIDIE ADVISEUR - SPECIALISATIE GROEIEN, BREXIT, INTERNATIONAAL EN CULTUREEL

thomas@a-chief.be

mailto:thomas@a-chief.be

Thomas ontfermt zich voornamelijk over de kmo-groeisubsidies, Brexit veerkrachtsubsidies en dossiers van Flanders Investment & Trade. Bedrijven die willen internationaliseren, digitaliseren of innoveren zijn bij hem dus aan het juiste adres.

Naast zijn carrière binnen A-Chief verzorgt hij ook al 15 jaar het management van verscheidene artiesten uit het stevigere gitaarsegment. De kans is groot dat je hem tegen het lijf loopt op een festivalweide of in een concertzaal.

Jef Van Dosselaer

R&D adviseur

jef.vandosselaer@a-chief.be

mailto:jef.vandosselaer@a-chief.be

Jef bouwde een eerste ervaring op in de consulting bij multinationals. Hier had hij een focus op supply-chain, business case development en project management.
​​​​​​​
Nu wil hij die opgedane ervaring vertalen om vanuit A-chief KMOs te ondersteunen in hun innovatie-, R&D- en ontwikkelingstrajecten.

Afgestudeerd als industrieel ingenieur en met een passie voor automotive en mechanica, heeft Jef een brede kennis en goede aanpak om een project vorm te geven en een sterk dossier af te leveren.

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Geen tijd om je te verdiepen in subsidies? Laat ons je helpen en laat geen geld liggen!

Contacteer Ons