Filip Lagrou, C-Quel Software: "De samenwerking met A-Chief was een katalysator voor ons project."


"Bij C-Quel zagen we heel wat potentieel om de PC-programmeertaal Pascal beschikbaar te maken voor browsertoepassingen. Via mijn netwerk ontdekte ik dat er voor deze ontwikkeling ook subsidies mogelijk waren.  Zonder A-Chief hadden we echter zelf nooit de stap richting subsidies gezet,"  zegt Filip Lagrou, managing director van C-Quel Software.   "Wij wilden ons focussen op de technische kant van de ontwikkeling en hadden de kennis en tijd niet om ons te verdiepen in het uitschrijven van zo’n subsidiedossier."

Maar de samenwerking met A-Chief draaide niet louter enkel en alleen op de expertise rond subsidies. "Bovendien versterkten de verschillende gesprekken met A-Chief ons oorspronkelijk idee. Met de inbreng van hun subsidie-experten evolueerden we uiteindelijk naar het werkelijke O&O-project van Pascal2Web. De subsidietoekenning versnelde onze ontwikkeling exponentieel. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat heel wat bedrijven minder moeten investeren om hun PC-toepassingen met Pascal2Web te vertalen naar browserstoepassingen.

Voor C-Quel was de samenwerking met A-Chief op alle vlakken een katalysator voor ons project."

Meer weten over samenwerking met A-Chief? Contacteer ons vrijblijvend, wij luisteren graag naar jouw innovatie idee, nieuw concept, ambitieus groeiplan, ..

Samenwerken met A-Chief

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Ontdek welke subsidie het beste past bij jouw project

Heb je geen idee voor welke subsidies jouw bedrijfsplannen in aanmerking komen?
​​​​​​​
A-Chief voert voor jouw bedrijf een gratis subsidiescan uit. We gaan in dialoog om de opportuniteiten na te gaan, nu en in de toekomst. Zo vinden we een perfecte match tussen jouw projecten en de meest aansluitende subsidie.

Gratis Subsidiescan

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Geen tijd om je te verdiepen in subsidies? Laat ons je helpen en laat geen geld liggen!

Contacteer Ons