‘A-Chief stelde als ideale sparringpartner onze ambities scherp, ook op lange termijn.’


Ware stijliconen zijn het, de klassieke Mercedessen van de jaren '60, ‘70 en ‘80. Hun design tijdloos, de uitstraling en beleving ontegensprekelijk klassiek. De oude V8 benzinemotoren stootten echter met hun vervuilende karakter letterlijk vervuilende gassen uit over dit idyllische plaatje.

Monceau Automobiles specialiseert zich in het elektrificeren van de iconische Mercedes W107-serie, bekend van de SL (roadster) en de SLC (coupe) en de stijlvolle W111 S-klasse cabriolet en coupe uit de zestiger jaren. Hiermee verzoent het bedrijf compromisloos klassieke oldtimers en klimaat.

Voor de verdere groei en uitrol kijken oprichter Roel Pollen en zijn team verder naar de ontwikkeling van een nieuwe aandrijflijn, specifieke controlesoftware, batterijmanagement en remote services.  

Subsidies waren Roel niet onbekend. Vanuit eigen ervaring had de Limburgse ondernemer al eerder zelf dossiers ingediend. Helaas niet onverdeeld succesvol.  A-Chief was dan ook de ideale sparringpartner in de ambities van Monceau.

De gesprekken met de experten van A-Chief schaalden ons oorspronkelijk project op en verbreedden en verlegden de focus naar sterke groei op lange termijn. Het A-Chief team scherpte de ambities aan waardoor we wereldwijd willen excelleren als expert,’ zegt Roel Pollen. ‘Met de expertise van A-Chief werden onze ideeën vertaald in een ijzersterk ontwikkelingsdossier. Met de verzilverde subsidie kunnen we concreet aan de slag om marktleider te worden in de nichemarkt van hoogwaardige elektrische Mercedes klassiekers. En dat blijft onze ultieme missie.’ 

Bonne route, Roel en team!

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Ontdek welke subsidie het beste past bij jouw project

Heb je geen idee voor welke subsidies jouw bedrijfsplannen in aanmerking komen?
​​​​​​​
A-Chief voert voor jouw bedrijf een gratis subsidiescan uit. We gaan in dialoog om de opportuniteiten na te gaan, nu en in de toekomst. Zo vinden we een perfecte match tussen jouw projecten en de meest aansluitende subsidie.

Gratis Subsidiescan

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Geen tijd om je te verdiepen in subsidies? Laat ons je helpen en laat geen geld liggen!

Contacteer Ons