Clean Energy Transition Partnership versnelt energietransitie


Het Clean Energy Transition Partnership (CETPartnership) ondersteunt ambitieuze, internationale onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten die de energietransitie versnellen volgens de richtlijnen van het EU Strategic Energy Technology Plan (SET-Plan).

Dit partnerschap richt zich op zes energiedomeinen, de zogenaamde Transition Initiatives (TRI's).

Nieuwe oproep versnelt energietransitie

De derde oproep voor projecten is geopend van 19 september 2024 tot 21 november 2024.

VLAIO heeft een budget van 1.000.000 euro gereserveerd voor de financiering van Vlaamse bijdragen aan CETPartnership-projecten in deze derde oproep. Dit budget wordt ingezet via de steunkanalen voor onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten.

Voor Vlaamse deelnemers is de maximale subsidie per project vastgesteld op 500.000 euro. Naast de aanvraag bij CETPartnership moeten Vlaamse deelnemers ook een dossier indienen bij VLAIO, en dit vóór dezelfde deadline.

Benieuwd of je project in aanmerking komt voor Clean Energy Transition Partnership?

Neem vrijblijvend contact op met A-Chief. Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden en versterken graag jouw aanvraag.

Contacteer ons via info@a-chief.be of via +32 3 361 81 91.

Contacteer ons

A-Chief adviseert dagelijks ambitieuze ondernemers door hen wegwijs te maken in het complexe subsidielandschap. We detecteren subsidiekansen, schrijven ijzersterke en onderbouwde dossiers en ontzorgen bedrijven in het volledige subsidietraject van a tot z.  We verzilveren graag voor elke ondernemer de financiële boost die hun groei, innovatie en ambitie onderbouwt, hun concurrentiepositie verstevigt of hun onderneming futureproof maakt.  www.a-chief.be

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Ontdek welke subsidie het beste past bij jouw project

Heb je geen idee voor welke subsidies jouw bedrijfsplannen in aanmerking komen?
​​​​​​​
A-Chief voert voor jouw bedrijf een gratis subsidiescan uit. We gaan in dialoog om de opportuniteiten na te gaan, nu en in de toekomst. Zo vinden we een perfecte match tussen jouw projecten en de meest aansluitende subsidie.

Gratis Subsidiescan

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Geen tijd om je te verdiepen in subsidies? Laat ons je helpen en laat geen geld liggen!

Contacteer Ons