Innovatiepremie voor vernieuwende Limburgse ondernemingen



De moderne economie evolueert voortdurend. Daarom is innovatie ook absoluut noodzakelijk. De provincie Limburg geeft vernieuwende ondernemingen een zetje in de rug met een innovatiepremie van 50.000 euro. 

De innovatiepremie van de provincie Limburg wil Limburgse kmo’s aanmoedigen om samen met andere ondernemingen een innovatieproject op poten te zetten. Hiervoor kan een subsidiebedrag van maximaal 50% van de gemaakte kosten voor het project worden aangevraagd. Het maximum per aanvraag bedraagt 50.000 euro. 

Wie komt in aanmerking? 

Alle Limburgse kmo’s komen in aanmerking voor de innovatiepremie. De ondernemingen moeten wel voldoen aan de volgende criteria: 

  • ze treden op als consortium van minstens twee ondernemingen 
  • de ondernemingen willen een innovatief idee onderzoeken, ontwikkelen of testen om een vernieuwend product, proces of dienst te ontwikkelen die een positieve impact geeft op de eigen bedrijfsvoering en op de Vlaamse markt. 

Vraag je innovatiepremie aan bij A-Chief!

Vraag een gratis subsidiescan aan

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Ontdek welke subsidie het beste past bij jouw project

Heb je geen idee voor welke subsidies jouw bedrijfsplannen in aanmerking komen?
​​​​​​​
A-Chief voert voor jouw bedrijf een gratis subsidiescan uit. We gaan in dialoog om de opportuniteiten na te gaan, nu en in de toekomst. Zo vinden we een perfecte match tussen jouw projecten en de meest aansluitende subsidie.

Gratis Subsidiescan

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Geen tijd om je te verdiepen in subsidies? Laat ons je helpen en laat geen geld liggen!

Contacteer Ons