Jan Huybrechts, Comitor: "Helikopterperspectief leidde ons naar echte innovatie”"Via de piste van subsidiëring zijn we er in 2019 in geslaagd om de overname van een bedrijf dat gespecialiseerd was in software voor de zorgsector in een stroomversnelling te brengen," zegt Jan Huybrechts, zaakvoerder van Comitor, een IT-partner voor familiale kmo's in de provincie Antwerpen. “We kwamen tot de vaststelling dat die markt zich moest heruitvinden en zagen opportuniteiten voor de invoering van artificiële intelligentie in de dienstverlening van de woonzorgcentra”, geeft hij aan. “Om dat concept te realiseren, hadden we risicokapitaal nodig, maar ik voelde mij niet comfortabel om zonder enige ruggensteun naar mijn huisbank te stappen en een financieringstraject uit te stippelen dat de rest van mijn kredieten in gevaar zou brengen."

Daar speelde A-Chief een belangrijke rol voor hen. “Zonder de professionele begeleiding van A-Chief zou het niet evident geweest zijn om die subsidieaanvraag tot een goed einde te brengen. Je moet echt uit de klei van je dagelijkse activiteiten loskomen om het concept vanop een afstand te bekijken. Dat is van onschatbare waarde voor innovatie.”

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Ontdek welke subsidie het beste past bij jouw project

Heb je geen idee voor welke subsidies jouw bedrijfsplannen in aanmerking komen?
​​​​​​​
A-Chief voert voor jouw bedrijf een gratis subsidiescan uit. We gaan in dialoog om de opportuniteiten na te gaan, nu en in de toekomst. Zo vinden we een perfecte match tussen jouw projecten en de meest aansluitende subsidie.

Gratis Subsidiescan

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Geen tijd om je te verdiepen in subsidies? Laat ons je helpen en laat geen geld liggen!

Contacteer Ons