Laat je ontwikkelingstraject subsidiëren


Een ontwikkelingsproject kan de ontwikkeling van een volledig nieuw product, proces, dienst of concept inhouden. Ook kan het een beduidend vernieuwend of verbeterde versie zijn. In ieder geval heeft het resultaat een belangrijke impact op de prestaties van je bedrijf op korte termijn.

WAT?

Aan de grondslag van dit ontwikkelingstraject ligt een innovatief idee dat resulteert in een nieuw of vernieuwd product, proces of dienst. Concreet wijkt jouw ontwikkeling af van de dagdagelijkse activiteiten en verwerf je nieuwe kennis en inzichten. Hieruit vloeit de businesscase verder. Deze moet voldoende onderbouwd worden om in aanmerking te komen voor deze subsidie. Het is belangrijk aan te tonen dat de realisatie van jouw innovatieproject jouw onderneming zal versterken op korte termijn.

Met deze financiële steun wil de Vlaamse overheid ondernemers helpen om stappen te zetten op het gebied van innovatie waar je anders misschien niet aan zou beginnen.

OMVANG STEUN

Per ontwikkelingsproject bedraagt de maximale steun €3 miljoen met een ondergrens van €25.000.

Wens je meer informatie? Aarzel zeker ons niet te contacteren.

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Ontdek welke subsidie het beste past bij jouw project

Heb je geen idee voor welke subsidies jouw bedrijfsplannen in aanmerking komen?
​​​​​​​
A-Chief voert voor jouw bedrijf een gratis subsidiescan uit. We gaan in dialoog om de opportuniteiten na te gaan, nu en in de toekomst. Zo vinden we een perfecte match tussen jouw projecten en de meest aansluitende subsidie.

Gratis Subsidiescan

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Geen tijd om je te verdiepen in subsidies? Laat ons je helpen en laat geen geld liggen!

Contacteer Ons