Nicolas Norman, audioloog: 'Go-to-market versneld met de juiste expertise.'


Wie regelmatig op festivalweides of in drukke concerttempels te vinden is, kent – of draagt – ze ongetwijfeld: de beschermende oordoppen. Van de mousse versie tot de op maat gemaakte otoplastiek; de variaties zijn uiteenlopend net als de bijhorende prijzen en het draagcomfort.

Norman - al jaren expert in hooroplossingen – wilde inspelen op het belang van en de vraag naar gehoorbescherming op maat maar dit tegen een betaalbare prijs maar ook met oog voor draagcomfort én duurzaamheid. Via het team van Baker Tilly werd Nicolas Norman op de hoogte gebracht van mogelijke subsidieopportuniteiten voor hun ambitieus verhaal.

Vanuit hun innovatiedrang en de vraag in de markt ontwikkelde de audioloog een universele oordop die zich wel ‘gedraagt’ en ook voelt als een op maat gemaakte oordop, maar met de kostprijs van een high-end universele oordop. Klar was geboren. Bovendien bestaat de innovatieve oordop uit milieuvriendelijke materialen. Een meer dan duurzaam alternatief voor de mousse variant.

De markt voor universele oordoppen is booming maar de ontwikkeling van de innovatieve gehoorbescherming zet klar alvast op de kaart in en buiten Europa.

Door de expertise van A-Chief konden we focussen op onze innovatie en groeiplannen.

“Door innovatie investeren we in de toekomst van ons bedrijf en onze planeet.
A-Chief matchte meteen onze ambitie met de kmo-groeisubsidie. Hierdoor konden we inzetten op het inkopen van externe expertise voor de ontwikkeling van onze innovatie. Bovendien konden we ook meteen onze go-to-market versnellen met de aanwerving van een business development manager”, aldus zaakvoerder Nicolas Norman.

‘Dankzij de kmo-groeisubsidie versterken we onze groei en boosten we onze marktpositie in binnen- en buienland. Door de samenwerking met A-Chief konden wij focussen op onze innovatie en groeiplannen.”

Contacteer ons

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Ontdek welke subsidie het beste past bij jouw project

Heb je geen idee voor welke subsidies jouw bedrijfsplannen in aanmerking komen?
​​​​​​​
A-Chief voert voor jouw bedrijf een gratis subsidiescan uit. We gaan in dialoog om de opportuniteiten na te gaan, nu en in de toekomst. Zo vinden we een perfecte match tussen jouw projecten en de meest aansluitende subsidie.

Gratis Subsidiescan

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Geen tijd om je te verdiepen in subsidies? Laat ons je helpen en laat geen geld liggen!

Contacteer Ons