Ontdek welke subsidies matchen met jouw ambitie, groei en innovatie

Subsidiemenu

Subsidies

In een steeds sneller veranderende wereld is het belangrijk dat bedrijven blijven evolueren. Deze transformaties gaan vaak gepaard met grote investeringen. Bedrijven kunnen hiervoor meestal rekenen op financiële steun. Ontdek hier de thema's waarvoor je subsidies kan aanvragen. 

Innoveren

Elke ondernemer moet innoveren om zijn of haar bedrijf mee te laten groeien met de veranderingen die er doorheen de tijd optreden. De overheid ondersteunt Vlaamse bedrijven die investeren in een innovatief verbetertraject.

Ontdek Meer

Digitaliseren

Wil je met je bedrijf inzetten op digitalisering als hefboom voor jouw onderneming? Ontdek hier hoe je de juiste subsidies kan verkrijgen en zo professioneel kan inzetten op een digitale en duurzame toekomst voor jouw bedrijf.

Ontdek Meer

Internationaliseren

Ben je al actief in het buitenland, maar zie je een opportuniteit in het aanboren van nieuwe markten en heb je hierbij nood aan strategisch advies? Wij ondersteunen je in het zoeken naar de subsidie die het best bij je internationaliseringsproject past.

Ontdek Meer

Duurzaam & circulair ondernemen

Duurzaam en circulair ondernemen is niet langer een hype, maar een must voor elk bedrijf. We helpen je om de juiste subsidie aan je plannen rond circulair ondernemen te koppelen.

Ontdek Meer

Onderzoek & ontwikkeling

Om de concurrentie een stap voor te blijven is onderzoek en ontwikkeling noodzakelijk. Maar kwalitatief onderzoek is peperduur, daarom bestaan hiervoor verschillende subsidies.

Ontdek Meer

Tewerkstelling & opleiding

Elke ondernemer heeft baat bij het investeren in personeel. A-Chief helpt je in de zoektocht naar subsidies die bedrijven ondersteunen bij tewerkstellings- en opleidingsprojecten.

Ontdek Meer

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Ontdek welke subsidie het beste past bij jouw project

Heb je geen idee voor welke subsidies jouw bedrijfsplannen in aanmerking komen?
​​​​​​​
A-Chief voert voor jouw bedrijf een gratis subsidiescan uit. We gaan in dialoog om de opportuniteiten na te gaan, nu en in de toekomst. Zo vinden we een perfecte match tussen jouw projecten en de meest aansluitende subsidie.

Gratis Subsidiescan

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Geen tijd om je te verdiepen in subsidies? Laat ons je helpen en laat geen geld liggen!

Contacteer Ons