Reinier Teunissen, Water Is Life Group: "Vruchtbare samenwerking"“Onze eerste succesvolle samenwerking dateert van begin 2020,” vertelt Reinier Teunissen, President van Water Is Life Group bv. De groep bestaat intussen uit maar liefst 10 innovatieve bedrijven, die zich specialiseren in technisch pompwerk, geothermie, beregeninginstallaties en import & distributie.

“Dankzij de pro-actieve aanpak van A-Chief hebben we kunnen inzetten op 25% vrijstelling op de bedrijfsvoorheffing én een kmo-groeisubsidie. Hierdoor hebben we met MPI Pumps & Irrigation nog sneller kunnen schakelen in ons groeiverhaal.”

“Maar daar stopt het niet: in 2021 voelden we bij Leo Pumps Europe de noodzaak om onze processen te digitaliseren: een belangrijke stap om onze concurrenten voor te blijven én te internationaliseren. Door de grondige aanpak van A-Chief was ook dit een ijzersterk dossier met een positieve afloop. En dat is volgens mij geen toeval: ze verdiepen zich steeds weer in de materie en dagen je als ondernemer uit om grondig na te denken over bepaalde processen en de toekomst. Geloven ze niet in je groeiverhaal? Dan zeggen ze dit eerlijk en beginnen ze niet aan het dossier. Een aanpak die ik kan appreciëren. Ik kijk dan ook de volgende jaren uit naar een vruchtbare samenwerking.”

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Ontdek welke subsidie het beste past bij jouw project

Heb je geen idee voor welke subsidies jouw bedrijfsplannen in aanmerking komen?
​​​​​​​
A-Chief voert voor jouw bedrijf een gratis subsidiescan uit. We gaan in dialoog om de opportuniteiten na te gaan, nu en in de toekomst. Zo vinden we een perfecte match tussen jouw projecten en de meest aansluitende subsidie.

Gratis Subsidiescan

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Geen tijd om je te verdiepen in subsidies? Laat ons je helpen en laat geen geld liggen!

Contacteer Ons