A-Chief BV is trotse partner van de Bloovi Entrepeneur Summit.


Over exact 1 maand is het zover. Op donderdag 8 en vrijdag 9 december zijn wij aanwezig op deze beurs te Expo Gent.

Het programma van dit event is gebouwd rond het hoofdthema 'Reset for the Future'. Verleg hier als ondernemer de norm en leer anders denken.

Wat houdt deze ‘Reset for the Future’ juist in?


We leven in een tijd waarin we met z'n allen onder druk staan.

Vanwaar onder druk? Een combinatie van een coronacrisis, een oorlog die inflatie verstrekt, veeleisende klanten, hoge werknemersverwachtingen, een war for talent sinds 10 jaar, ... en nog veel meer.

Tel daarbij op dat je als ondernemer geen andere keuze hebt dan jezelf continu scherp te houden. Van je mentaal oppeppen in moeilijke periodes, tot constant innoveren, en het maximaal bijbenen van alle mogelijke vormen van digitalisering tot technologische en commerciële vernieuwingen.

Slimme ondernemers zien deze perfecte storm als een momentum dat ze moeten aangrijpen om verandering en vernieuwing door te voeren.

Hoe ga jij je bedrijf, je merk, je businessmodel en jezelf resetten? Ieder van ons moet zich klaarstomen voor de toekomst. Plots zal het 2030 zijn. En ofwel ben je tegen dan out of business of heb jij de wind in de zeilen.

See you there!

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Ontdek welke subsidie het beste past bij jouw project

Heb je geen idee voor welke subsidies jouw bedrijfsplannen in aanmerking komen?
​​​​​​​
A-Chief voert voor jouw bedrijf een gratis subsidiescan uit. We gaan in dialoog om de opportuniteiten na te gaan, nu en in de toekomst. Zo vinden we een perfecte match tussen jouw projecten en de meest aansluitende subsidie.

Gratis Subsidiescan

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Geen tijd om je te verdiepen in subsidies? Laat ons je helpen en laat geen geld liggen!

Contacteer Ons