Last call kmo-groeisubsidie: haal tot 50.000 euro op voor jouw ambitieus groeitraject!


De kmo-groeisubsidie is er voor kmo’s die hun groei-ambitie willen boosten.  Je kan via de kmo-groeisubsidie extern advies inkopen of een strategische profiel aanwerven om je ambitieuze plannen onderbouwd te implementeren en zo jouw onderneming duurzaam en futureproof uit te bouwen.

De kmo-groeisubsidie ondersteunt kmo's bij 4 belangrijke thema's

1. Kmo-groeisubsidie internationaliseren

·       Wil je strategisch nieuwe buitenlandse markten aanboren en potentiële betrouwbare partners detecteren voor je distributienetwerk?

·       Zoek je extern advies voor een impactvolle langetermijnstrategie voor export naar buitenland?

·       Denk je eraan om een strategisch medewerker aan te werven voor een gefundeerde go-to-market strategie om je nieuwe buitenlandse markt te benaderen?

2. Kmo-groeisubsidie digitaliseren

·       Wil je met slimme algoritme en artificiële intelligentie je bedrijfsprocessen of producten optimaliseren of automatiseren?

·       Zie je potentieel om je verkoopsdata en externe data te matchen om zo je productieproces beter af te stemmen op je verkoopsproces- en pieken?

·       Nood aan strategisch advies om met slimme technologie je onderhoudsprocessen bij klanten te automatiseren en zo efficiënter je maintenance en overheadkosten te beheren?

3. Kmo-groeisubsidie innoveren

·       Win je extern advies in om de concrete uitdagingen aan te pakken die gepaard gaan met het opschalen van je innovatieve product of technologie?

·       Zoek je een strategisch medewerker voor het uitwerken van een doordachte commerciële uitrol van je vernieuwend proces in de markt of specifieke sector?

·       Denk je eraan om een strategische expert onder de arm te nemen die met kennis over AI of blockchain je innovatie kan versterken voor de go-to-market?

·       Je kijkt naar een externe specialist om je te adviseren hoe de restwarmte van het ene productieproces te gebruiken in een ander proces binnen je onderneming.

4. Kmo-groeisubsidie circulair en duurzaam ondernemen

·       Je wil het gebruik van grondstoffen van grond- of oppervlaktewater in je processen verminderen en wil daarvoor een strategisch medewerker aan boord halen.

·       Je ambieert om de CO2-uitstoot van je bedrijf te reduceren en wil hiervoor een grondige analyste en plan van aanpak.

Hoeveel steun kan je krijgen via de kmo-groeisubsidie?

Voor het realiseren van een ambitieus groeitraject in een van bovenstaande domeinen kan je:

·       extern advies inkopen via een strategisch dienstverlener of consultant.

·       een strategische profiel aanwerven.

Voor elke optie is de subsidiesteun gelimiteerd tot maximum 25.000 euro.

Je kan ook beide opties inzetten en zo genieten van een maximale steun van 50.000 euro.  

Wees er op tijd bij!

Je kan een aanvraag voor de KMO groeisubsidie indienen tot 20 december 2022.

Doe dit bij de eerste fase van jouw groeitraject, een subsidie kan niet met retro-actief aangevraagd worden.

Hulp nodig voor je kmo-groeisubsidie?

Wil je weten of je in aanmerking komt voor de kmo-groeisubsidie? Heb je geen tijd om je te verdiepen in alle randvoorwaarden en formulieren?

Neem contact op met A-Chief en check meteen al je subsidie-opportuniteiten met een gratis scan:

Tel.: 03 361 81 91

info@a-chief.be

​​​​​​​A-Chief helpt je om de juiste subsidie te koppelen aan de plannen van je bedrijf om zo een exponentiële groei mogelijk te maken. Onze experts nemen de subsidieaanvraag volledig over en begeleiden je tijdens het hele traject ervan.

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Geen tijd om je te verdiepen in subsidies? Laat ons je helpen en laat geen geld liggen!

Contacteer Ons