Wees zeker dat je klanten geen geld laten liggen

Ondersteun je klanten met ijzersterk subsidieadvies

Als accountant kom je dagelijks in contact met ambitieuze ondernemers. Je spart over hun uitdagingen en ambities en geeft daarbij vaak financieel advies dat meer dan eens bepalend is voor de strategische groei van jouw klant.
Het loont dan ook de moeite om je klant wegwijs te maken in alle beschikbare financieringsvormen.
Wist je dat subsidies daarbij vaak vergeten worden?

A-Chief loodst jouw klanten als solide partner doorheen het complexe subsidielandschap. En daarvoor gaan we graag de extra mile.

Match in 2 minuten elke innovatie, groei of ambitie met de juiste subsidie

Minder dan 2 minuten. Dat is de tijd die je nodig hebt om te ontdekken welke subsidiemogelijkheden er zijn voor een bedrijfsproject, groeitraject of innovatief idee van jouw klant. 
Onze subsidietool matcht elke innovatie, investering en transformatie met de juiste subsidie. Zo brengen we subsidies laagdrempelig tot bij ondernemers. En dat doen we grondig want we scannen breed: van kleinere, minder gekende subsidies tot grotere innovatietrajecten.

Uiteraard is dit een snelle matchmaking met subsidies. In een 1-op-1 gesprek gaan we graag dieper in op de verschillende mogelijkheden en lichten we onze aanpak toe. We luisteren naar ambities, projecten en doelstellingen die nu maar ook op latere termijn op de planning staan en tekenen daarbij uit welke subsidies bij welke mijlpaal of groeifase passen.

Meer info

Zet de subsidiecoach in in je service

Je kan de tool gratis implementeren op je website en/of nieuwsbrief, monitort meteen wie van je klanten interesse heeft in subsidies en welke subsidiedossiers verzilverd worden.

Je biedt je klanten extra content en service rond subsidiemogelijkheden.

Je zorgt ervoor dat je klanten geen subsidiekansen missen in hun zoektocht naar financiering.

Je bent gegarandeerd dat je klanten steeds het meest actuele subsidienieuws ontvangen.

Er is geen extra workload. Als solide partner helpt A-Chief je klanten verder van a tot z rond subsidies.

Onze aanpak

Hoe gaan we te werk?

A-Chief matcht elke groei en ambitie met de juiste subsidie.
Onze ervaren subsidie-experten nemen de subsidieaanvraag volledig over van het schrijven
​​​​​​​van een onderbouwd en ijzersterk dossier tot het indienen van de aanvraag.
Dit doen we voor de meeste subsidies volgens het 'no cure, no pay'-principe.

01

Gratis subsidiescan

Samen gaan we in dialoog om de perfecte match te vinden tussen elk project en de meest aansluitende subsidie.

02

Indienen subsidieaanvraag

Het subsidiedossier wordt opgesteld en geschreven door een van onze subsidie-experten. We nemen hierbij ook de administratie van a tot z over.

03

Opvolging

We helpen ook bij de verdere opvolging zoals de mondelinge toelichting en de opvolging van de uitbetaling.

Check onze referenties en lees alles over subsidies via onze website en blogberichten.

Waarom samenwerken met A-Chief?

Meer waarde bieden aan je klanten

Door samen te werken met A-Chief kan je je klanten deskundig subsidieadvies bieden en zorg je ervoor dat ze geen kansen onbenut laten. Het spreekt voor zich dat je je adviesrol en dienstverlening hiermee significant uitbreidt en versterkt.

Deskundige begeleiding in het hele subsidietraject

Ons team van experts begeleidt je klanten van a tot z in het volledige subsidietraject. We detecteren subsidiekansen, schrijven ijzersterke en onderbouwde subsidiedossiers, ontzorgen ondernemers van a tot z in de volledige administratie en bereiden hen voor op de evaluatiemomenten. Met onze expertise en ervaring kan je erop vertrouwen dat je klanten in goede handen zijn.

No cure, no pay

We werken zonder dossierkost of opstartfee. Door het 'no cure, no pay'-principe hebben je klanten niets te verliezen om het gesprek aan te gaan. Als we het subsidiedossier niet kunnen verzilveren aanvraag, is er ook geen werkingskost. Deze risicovrije aanpak maakt het voor jouw klanten heel laagdrempelig.

Versterk je eigen dienstverlening

Door samen te werken met A-Chief breidt je je dienstverlening en advies sterk uit met een belangrijke expertise. Dit onderscheidt je en zorgt voor een meerwaarde voor je klanten en een grotere klantentevredenheid.

Verbeter de tevredenheid van klanten

Het spreekt voor zich dat je klanten je erkentelijk zijn dat je hen attent maakt op subsidies waar ze mogelijk aanspraak op kunnen maken. Kansen die ze anders onbenut gelaten hadden.

Extra service zonder de workload

A-Chief matcht elke innovatie, groei en transformatie met de juiste subsidie. Onze content en subsidietool brengen subsidies laagdrempelig tot bij ondernemers. Terwijl onze experten onderbouwde en ijzersterke subsidiedossiers schrijven en de hele administratie van a tot z overnemen.

Laten we kennismaken!

Wie is A-Chief?

A-Chief adviseert dagelijks ambitieuze ondernemers door hen wegwijs te maken in het complexe subsidielandschap. We detecteren subsidiekansen, schrijven onderbouwde en ijzersterke dossiers en ontzorgen bedrijven in het volledige subsidietraject van a tot z.  
Zo krijgt elke ondernemer de financiële boost die hun groei, ambitie, innovatie en transformatie onderbouwt, hun concurrentiepositie verstevigt of hun onderneming futureproof maakt.


Check onze referenties en lees alles over subsidies via onze website en blogberichten.

Onze partners

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Ontdek welke subsidie het beste past bij jouw project

Heb je geen idee voor welke subsidies jouw bedrijfsplannen in aanmerking komen?
​​​​​​​
A-Chief voert voor jouw bedrijf een gratis subsidiescan uit. We gaan in dialoog om de opportuniteiten na te gaan, nu en in de toekomst. Zo vinden we een perfecte match tussen jouw projecten en de meest aansluitende subsidie.

Gratis Subsidiescan

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Geen tijd om je te verdiepen in subsidies? Laat ons je helpen en laat geen geld liggen!

Contacteer Ons