Wij matchen elke innovatie, groei en transformatie met de juiste subsidie.

Wij halen subsidies voor je binnen

Laat geen geld liggen

Vraag een gratis subsidiescan

Vind je weg in het subsidie-oerwoud

Als ondernemer ben je dagelijks bezig met de corebusiness van je bedrijf. Daardoor heb je vaak geen tijd om na te gaan welke subsidie- en steunmaatregelen voor jouw bedrijfsprojecten interessant kunnen zijn.

Daarnaast is het moeilijk om wegwijs te geraken tussen de verschillende subsidies, steunmaatregelen, instanties, gewesten, provincies, voorwaarden, procedures en administratieve verplichtingen.

A-Chief is er om je te ontzorgen van deze administratieve ​​​​​​bekommernissen.
Wil je graag ontdekken voor welke maatregelen jouw bedrijf in aanmerking komt? 

Ontdek Meer

Subsidiemenu

Ontdek hier voor welke thema's je subsidies kan aanvragen

Innoveren

Elke ondernemer moet innoveren om zijn of haar bedrijf mee te laten groeien met de veranderingen die er doorheen de tijd optreden. De overheid ondersteunt Vlaamse bedrijven die investeren in een innovatief verbetertraject.

Lees meer

Digitaliseren

Wil je met je bedrijf inzetten op digitalisering als hefboom voor jouw onderneming? Wil je AI en data inzetten om je bedrijfsprocessen te optimaliseren? Ontdek hier hoe je de juiste subsidies kan verkrijgen en zo professioneel kan inzetten op een digitale en duurzame toekomst voor jouw bedrijf.

Lees meer

Internationaliseren

Ben je al actief in het buitenland, maar zie je een opportuniteit in het aanboren van nieuwe markten en heb je hierbij nood aan strategisch advies? Wij ondersteunen je in het zoeken naar de subsidie die het best bij je internationaliseringsproject past.

Lees meer

Tewerkstelling & opleiding

Elke ondernemer heeft baat bij het investeren in personeel. A-Chief helpt je in de zoektocht naar subsidies die bedrijven ondersteunen bij tewerkstellings- en opleidingsprojecten.

Lees meer

Onderzoek & ontwikkeling

Om de concurrentie een stap voor te blijven is onderzoek en ontwikkeling noodzakelijk. Maar kwalitatief onderzoek is peperduur, daarom bestaan hiervoor verschillende subsidies.

Lees meer

Duurzaam & circulair ondernemen

Duurzaam en circulair ondernemen is niet langer een hype, maar een must voor elk bedrijf. We helpen je om de juiste subsidie aan je plannen rond circulair ondernemen te koppelen.

Lees meer

Gratis subsidiescan

De moderne ondernemer heeft vaak geen tijd om op zoek te gaan naar interessante subsidie- of steunmaatregelen. Het kluwen aan verschillende subsidies, steunmaatregelen, tussenkomsten, platformen, instanties, gewesten, provincies, voorwaarden, procedures en administratieve verplichtingen is geen eenvoudige opgave.
Daar zijn wij een toegevoegde waarde. 

Ontdek door de gratis subsidiescan voor welke financiële
tegemoetkomingen jouw project in aanmerking komt.

Ontdek Meer

Laatste nieuws

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Ontdek welke subsidie het beste past bij jouw project

Heb je geen idee voor welke subsidies jouw bedrijfsplannen in aanmerking komen?
​​​​​​​
A-Chief voert voor jouw bedrijf een gratis subsidiescan uit. We gaan in dialoog om de opportuniteiten na te gaan, nu en in de toekomst. Zo vinden we een perfecte match tussen jouw projecten en de meest aansluitende subsidie.

Gratis Subsidiescan

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Geen tijd om je te verdiepen in subsidies? Laat ons je helpen en laat geen geld liggen!

Contacteer Ons