Druk je loonkost met subsidies


Gratis webinar over subsidies voor je personeelsbeleid

17 april | 12 uur | online | gratis | in samenwerking met Voka

Stijgende loonkosten, steeds meer opleidingen en de kostelijke war fot talent
Een duurzaam HR-beleid lijkt niet goedkoop te zijn.  Geen nood er bestaan oplossingen. Want wist je dat je voor veel initiatieven subsidies of tegemoetkomingen kunt aanvragen? 

Geen gebrek aan mogelijkheden. Er werden maar liefst 37 subsidiemaatregelen in het leven geroepen om de werkgelegenheid een boost te geven. Je kan bijvoorbeeld 60% van de HR-kosten terugverdienen met werkbaarheidscheques. En er is een groot aanbod aan taalopleidingen op de werkvloer of kortingen bij de sociale zekerheid als je inzet op bepaalde doelgroepen of werkt met mentorschap.

DOELGROEP

Voor elke hr-professional en zaakvoerder die wil inzetten op een sterk hr-beleid en het subsidielandschap een doolhof vindt. 

SPREKERS

Onze subsidieconsulent Kim Spruyt loodst je door de belangrijkste maatregelen die jouw hr-beleid een financiële opsteker kunnen bieden. En dat niet met droge theorie, maar praktisch toepasbare cases!

Schrijf je in voor de gratis webinar

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Ontdek welke subsidie het beste past bij jouw project

Heb je geen idee voor welke subsidies jouw bedrijfsplannen in aanmerking komen?
​​​​​​​
A-Chief voert voor jouw bedrijf een gratis subsidiescan uit. We gaan in dialoog om de opportuniteiten na te gaan, nu en in de toekomst. Zo vinden we een perfecte match tussen jouw projecten en de meest aansluitende subsidie.

Gratis Subsidiescan

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Geen tijd om je te verdiepen in subsidies? Laat ons je helpen en laat geen geld liggen!

Contacteer Ons