"A-Chief: de specialist in subsidiemanagement voor innovatieve ondernemingen"


Als ondernemer is het cruciaal om te blijven innoveren. Niet innoveren is geen optie, de concurrentie is bikkelhard. Het ontwikkelen van nieuwe technologieën, het doorlopen van een pilootfase of het verbeteren van processen en diensten kost veel tijd en energie. Bovendien zijn er ook heel wat uitdagingen aan verbonden.

De overheid stimuleert met subsidies innovatieve ontwikkelingsprojecten en haalbaarheidsstudies en geeft zo ondernemers de broodnodige boost in hun groei.  Er zijn heel wat opportuniteiten en steunmaatregelen op nationaal, provinciaal en zelfs Europees niveau. De kans is dus groot dat er ook voor jouw innovatief project of nieuwe technologie subsidiemogelijkheden zijn.

Het vinden van de juiste subsidie en het schrijven van een ijzersterk subsidiedossier is echter tijdrovend en complex. Vanuit onze brede expertise matcht A-Chief uw ambitie en innovatie met de juiste subsidie. We adviseren en ontzorgen ondernemers in het hele traject van het schrijven van een ijzersterk subsidiedossier dat voldoet van alle voorwaarden.

'A-Chief: de specialist in subsidiemanagement voor innovatieve ondernemingen'

Innovatie is de sleutel tot de toekomst van jouw onderneming en wij willen je graag helpen om dit te realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis subsidiescan via info@a-chief.be en ontdek welke mogelijkheden de Vlaamse overheid biedt voor jouw ontwikkelingsproject en haalbaarheidsstudie.

Lees hier meer over de verschillende innovatieve subsidies Subsidies voor innovatief ondernemen, onderzoek en ontwikkeling | A-Chief

GRATIS SUBSIDIESCAN

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Ontdek welke subsidie het beste past bij jouw project

Heb je geen idee voor welke subsidies jouw bedrijfsplannen in aanmerking komen?
​​​​​​​
A-Chief voert voor jouw bedrijf een gratis subsidiescan uit. We gaan in dialoog om de opportuniteiten na te gaan, nu en in de toekomst. Zo vinden we een perfecte match tussen jouw projecten en de meest aansluitende subsidie.

Gratis Subsidiescan

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Geen tijd om je te verdiepen in subsidies? Laat ons je helpen en laat geen geld liggen!

Contacteer Ons